Vlees & Zo, keurslager

Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Vers Rundvlees

Vers rundvlees is één van onze specialiteiten. Afkomstig van de boerderij uit MIddelie. En dat proeft u! Naast ons eigen rundvlees presenteren wij ook het Black angus rundvlees, iets rijper (vetter) maar ook zeer vol van smaak.

Rosé Kalfsvlees

Ons "nieuwe" kalfsvlees onder de naam rosé kalfsvlees is puur natuur en dat proeft u! Onze kalveren blijven ongeveer 5 maanden bij de koeien zogen,en daarna gaan ze over op ruwvoer (hooi en gras) en krachtvoer. De kalveren lopen zomers buiten en in de winter staan ze in ruime hokken in het stro.

Varkensvlees Beemsterlant's

Uw eigen ambachtelijke Keurslager heeft voor Beemsterlant's varkensvlees gekozen om u een lekker en eerlijk stukje vlees aan te bieden. Omdat uw slager dit wil, doorbreekt hij de anonimiteit van varkensvlees. AI het varkensvlees is te herleiden naar het boerenerf. 

Vlees & Zo, keurslager

Van Damplein 10
1448NB Purmerend
0299660817
0299417136
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten