Vlees & Zo, keurslager

Over onze Keurslagerij

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proeft u zonder meer in onze producten.
 

Bij ons kunt u altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

 

Historie

Sinds 1994 is Carl Hagenhoek een begrip in Purmerend als zelfstandig slager. Hij begon op de Padjedijk 6, onder de naam Keurslagerij Padjedijk. Daar heeft hij een trend gezet voor een winkel waarvan het grootste deel van het assortiment puur ambachtelijk is.

In 2006 maakte de slager de overstap naar een nieuwe locatie. Carl Hagenhoek wilde zijn vele ideeën en ambachtelijke producten verder uitbreiden. Hij zag meer mogelijkheden in een totale nieuwe winkel met veel ruimte, gelegen in een groeiende woonwijk van Purmerend, de Weidevenne. Daar hebben Carl en Jantine Hagenhoek een slagerij neergezet die op de toekomst is voorbereid.

Diverse basisproducten worden betrokken van de boerderij. De runderen worden goed verzorgd met de juiste voeding en aandacht. Ook het rosé kalfsvlees komt uit Middelie  De kalveren blijven wel vijf maanden zogen bij hun moeder. (Dat is veel langer (en beter) dan de kalveren die blank kalfsvlees geven.)

Na de vijf maanden zogen, schakelt de voeding over op ruwvoer, hooi, gras. Juist dit proces is belangrijk voor het mooie eindresultaat. En omdat Carl weet waar het vlees vandaan komt, bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Vlees & Zo, keurslager

Van Damplein 10
1448NB Purmerend
0299660817
0299417136

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten